Gratis Aanmelden

Dame Carryon0n zoekt sex contact

Carryon0n (40)

Ik ben dol op ductape, omdat het zoveel zijdig is, en niet alleen in het dagelijks leven, ook in de SM en de BDSM wereld. Ik laat mij hier graag mee ''vastleggen''.

Maak contact met haar
  1. Naam: Carryon0n
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Arnhem
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: Anders
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Carryon0n van 40 uit Arnhem, Gelderland zoekt sex contact
Elisee (49)
★★★★★
ik ben Elise en ben op zoek naar een goed verzorgde man die zijn zaken goed voor elkaar heeft, en zijn leven op de rit heeft. dat heb ik zelf namelijk ook en vind het wel fijn om iemand te ontmoeten die hetzelfde in het leven staat als ik, maakt het wel makkelijker voor een eventuele relatie.
Vrouw Elisee zoekt jongen
Wannabeee (47)
★★★★☆
Ik ben alweer een tijdje gescheiden en ben ondertussen het alleen spelen wel heel erg beu aan het worden, mijn speeltjes daar heb ik nu wel even genoeg van, wil nu graag weer het echte werk, welke man heeft er zin in een lekkere seksdate en wie weet wel meer?
Hete Wannabeee zoekt sexdating
Hyld (49)
★★★★★
Ik heb een leuk huis, een mooie baan, een goed stel hersens. Maar het lukt mij maar niet om een leuke man te vinden. Helaas zijn ze niet te koop bij Bol, dus ik waag hier maar een poging.
Geile Hyld zoekt relatie
Felieana (48)
★★★★☆
Een stevige vrijpartij is waar ik erg naar uitkijk, hoop dan ook snel een lekkere vent te vinden die mijn goddelijke lichaam een keer wil verwennen. Hoop snel een reactie te krijgen en met jou een nachtje door te brengen.
Moeder Felieana zoekt man
Dianazoektje (48)
★★★★☆
Ze zeggen ook wel de kleding maakt de vrouw, maar nu zou ik mij dolgraag weer een keer vrouw willen voelen.
Geile Dianazoektje zoekt sex
Day (49)
★★★★☆
Kun jij de regie uit handen geven? Ik zoek een man die zich onderdanig op kan stellen en mij mijn gang laat gaan. Het zal niet onaangenaam zijn, dat beloof ik je. Nouja, een heel klein beetje misschien, maar daar ga je zeker weten van genieten.
Dame Day zoekt contact
Vere
★★★★★★★★★★
Zie je die oven hier? Dis is heel vies, als gevolg van een klein ongelukje... Is iemand bereid om die voor mij schoon te poetsen en dan een beloning van mij persoonlijk te krijgen?
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
Annichje
★★★★★★★★★★
Ik word cam girl, maar ik krijg mijn cam niet aan de praat, dus ik zoek een handige man die dat voor mij kan en wil doen. In ruil voor een blowjob misschien?
Software installeren (Klus van half uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten