Gratis Aanmelden

Mama Annebel zoekt contact

Annebel (42)

Volgens mij gaat het niet goed in mijn huidige relatie. We praten al tijden niet meer met elkaar en in bed gebeurt er ook al niets. Dus ik ga al vast een beetje rond kijken, zodat ik straks niet helemaal alleen achter blijf. Want alleen zijn kan ik niet, ik heb echt een man nodig om me heen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Annebel
  2. Leeftijd: 42 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlemmermeer
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Annebel van 42 uit Haarlemmermeer, Noord-Holland zoekt contact
Knuffelvrouwtje (48)
★★★★★
Ja hoor, je hebt me gevonden, de vrouw die echt heel erg houd van knuffelen. Ik zoek dan ook een echte knuffelbeer die er ook niet genoeg van krijgt.Nu wacht ik in spanning op die heerlijke knuffelbeer, ik kijk er echt naar uit.
Hete Knuffelvrouw zoekt sexdate
Freakje (48)
★★★★★
Elke vrouw heeft wel een wel een spannende kant alleen moet je wel de juiste persoon zijn om dat naar boven brengen. Is er hier een man die mijn spannende kant wel wil leren kennen en verder wil uitdiepen, ik ben voor veel in en er is veel bespreekbaar.
Vrouw Freakje zoekt dating
Liefdegaatvooralles (47)
★★★★☆
Ja, wat kan ik hier schrijven. Laat ik maar eens eerlijk zijn, want mijzelf omhoog prijzen heeft geen zin. Ik ben een spontane vrouw, af en toe last van een dipje en soms voel ik me wat alleen. Ik hoop hier een man te vinden die mij weer blij kan maken en gewoon wilt genieten net zoals ik wil.
Dame Liefdegaatvo zoekt sex contact
Magda (49)
★★★★★
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.
Mama Magda zoekt sex
Katn (47)
★★★★★
Hi leuke heren! Ik ben een sexy dame en ik schaam me nergens voor, ik heb daarom ook zin om helemaal los te gaan en als jij dat ook wilt dan hebben we elkaar gevonden.
Geile Katn zoekt relatie
angelica (49)
★★★★☆
In ware liefde geloof ik echt niet meer of misschien dat jij me overtuigt met iets heel bijzonders dan kan ik mijn mening bijstellen. Maar voor nu houd ik het op een leuke tijd samen en daar mag uiteindelijk iets meer uit voort komen!
Dame Angelica zoekt relatie
Bregtje
★★★★★★★★★☆
Mijn garage vraagt me 300 euros voor een reparatie die volgens mij helemaal niet zo veel kost! Wie o wie doet het voor een complete betaling in natura?
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mijn tuin eens onder handen zou willen nemen en ook het afval kan afvoeren. Ik pijp je daarna helemaal tot het einde.. Deal?
Tuin harken (Klus van 2 uur)
Lenthe
★★★★★★★★★★
Kan ik je met deze foto verleiden tot een auto reparatie? Hij moet verkoopklaar gemaakt worden... De beloning is dus wat je hier op deze foto ziet. Na afloop uiteraard ;)
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten