Gratis Aanmelden

Milfje FFrouk zoekt contact

FFrouk (44)

We gaan niet moeilijk doen hoor, gewoon van elkaar genieten dat is wat ik wil. Nu moet jij dat ook willen natuurlijk maar ik weet dat er mannen zijn die een lekkere vrouw wel graag willen verwennen dus laat het weten en we gaan ons geil uitleven.

Maak contact met haar
  1. Naam: FFrouk
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Waadhoeke
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Milfje FFrouk van 44 uit Waadhoeke, Friesland zoekt contact
Doemediema (49)
★★★★★
Mijn ex vond het gras bij de buren groener, nou ja in ieder geval de buurvrouw, Maar goed genoeg over die ... ik ben op zoek naar een betrouwbare man die samen met mij een relatie wil op bouwen
Vrouw Doemediema zoekt dating
Caniz (47)
★★★★☆
Op zoek naar wat romantiek.
Rijpe Caniz zoekt jongen
Magda (49)
★★★★★
Ik ben een jonge gescheiden moeder met de zorg van 2 kinderen die ook wel naar hun vader gaan. Over mijn ex zeg ik niks omdat ik er redelijk mee door een deur kan. Als mijn kinderen weg zijn zet ik de bloemetjes buiten maar nu kom ik nog alleen thuis en dat wil ik graag veranderen.
Mama Magda zoekt sex
ohheyeaahh (49)
★★★★☆
Hopeloos ben ik zeker niet op zoek maar ik wil verleiden en verleid worden. Ik mis die spanning en af en toe eens een compliment. Ik hou van knuffelen en als jij in mijn smaak valt kan je al gelijk een heel dikke knuffel krijgen.
Hete Ohheyeaahh zoekt dating
DesireD (47)
★★★★★
Ik denk dat ik best wel mannen aantrek als ze me zo zien. Helaas kan ik mijn vriend daar niet bij scharen hij vermaakt zich liever met zijn vrienden of auto's en heeft voor mij bijna geen tijd meer over!
Vrouw DesireD zoekt jongen
Storm41 (47)
★★★★☆
Ben niet echt een uitgaanstype vandaar dat ik me hier heb aangemeld, weet namelijk wel waar ik naar opzoek ben.
Moeder Storm41 zoekt neuk date
Chrisje
★★★★★★★★★★
Hoe zou jij het vinden als jij die lijf voor een uurtje krijgt, nadat jij voor mij 3 kallax meubels hebt opgezet? Ik doe dit niet alleen uit noodzaak, maar ook voor mijn plezier.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 3 uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Jansje
★★★★★★★★★☆
Ik heb vorige maand mijn arm gebroken en ik mag nog niet te veel tillen, dus ik zoek eigenlijk iemand die mij kan helpen... Ik kan niet anders dan je in natura betalen.
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten