Gratis Aanmelden

Dame Baassie zoekt relatie

Baassie (39)

Mij wordt vaak verweten dat ik te weinig initiatief neem. Du ik ga het eens helemaal anders doen. Ik ga met een man afspreken en dan ga ik de baas spelen. Er gebeurt alleen wat ik wil en jij mag alleen bij mij doen wat ik zeg wat je mag doen. Zo initiatief genoeg?

Maak contact met haar
  1. Naam: Baassie
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Sliedrecht
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dame Baassie van 39 uit Sliedrecht, Zuid-Holland zoekt relatie
SannnXX (47)
★★★★★
Mijn huwelijk is stukgelopen doordat naar mijn mening mijn toenmalige man dusdanig is verandert na het overlijden van zijn ouders waar hij heel close mee was. Hij werd een man die ik niet meer kende, werd niet meer zichzelf en ondanks diverse pogingen was ons huwelijk helaas niet meer te redden. Een scheiding is nooit leuk maar ook geen reden om de rest van je leven alleen te blijven. Daarom zoek ik nu een leuke man waar ik een leuke tijd mee kan beleven.
Vrouw SannnXX zoekt sexdate
Hadijat (47)
★★★★☆
Kleine kinderen worden groot dus mama krijgt meer tijd, die tijd wil ik graag besteden aan of met een maatje in mijn leven. Ik merk dat ik daar echt weer aan toe ben.
Milfje Hadijat zoekt contact
Val2222 (47)
★★★★★
Als je echt belangstelling hebt hoor ik jou graag, maar voor een one-night stand bedank ik.
Moeder Val2222 zoekt jongen
Voorproefje (48)
★★★★★
Nog nooit heb ik zo geprobeerd om mijn geluk te beproeven, maar ja, eens moet de eerste keer zijn en wie weet vind ik hier wel een leuke vent;)
Vrouw Voorproefje zoekt man
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Lisette689 (48)
★★★★☆
Gedaan met zielig doen, ik stort me gewoon weer op de datingmarkt! Hier ben ik dan, Lisette, blond, ambitieus en vol levensgenot. Samen met jou wil ik gewoon lekkere fun hebben, ons vermaken en wie weet wat er verder nog allemaal van komt. Interesse om mee in dit avontuur te stappen?
Dame Lisette689 zoekt sex contact
Joke
★★★★★★★★★☆
Kan iemand voor mijn kat zorgen voor twee weken? Je hoeft maar een paar keer langs te komen om eten te geven en water te verversen. Ik betaal je in natura met seks.
Huisdier verzorgen (Klus van 2 uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Milou
★★★★★★★★★☆
Hi, ik heb een paar dressings op het oog bij Ikea en geen mogelijkheid om die te transporteren en op te bouwen... Ik ben nogal onhandig, maar niet in bed... snap je?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 4 uur)
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten