Gratis Aanmelden

Vrouw Annnnn zoekt man

Annnnn (32)

Deze gezellige dame is hier op zoek naar een man om eens samen een terrasje te pakken, naar de film te gaan of de sauna ben ik ook gek op trouwens. Wat mij betreft mag er alles van komen maar niets moet.

Maak contact met haar
  1. Naam: Annnnn
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Eijsden-Margraten
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 175-180 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Annnnn van 32 uit Eijsden-Margraten, Limburg zoekt man
LekkereWendy (49)
★★★★☆
Ik ben een warmbloedige vrouw die al een tijdlang single is. De scheiding heeft een flinke deuk opgeveerd in mijn ego en heb daarom niet naar andere mannen gekeken. Ik heb me herpakt, voel me sexy en vrouwelijk en wil een man vinden om de schade die ik heb geleden in te halen.
Geile LekkereWendy zoekt jongen
Xilena (47)
★★★★★
Mijn billen ik ben er zo trots op dat ik ze nog heb op mijn leeftijd, vol en lekker rond. Stel dat ik voor je zou staan met mijn kontje naar je toe, en enkel een klein stringetje aan. Hoe gek zou ik je daarmee wel niet maken?
Gescheiden Xilena zoekt sexdating
Loizie (48)
★★★★★
Volgens mijn vriendinnen kan ik maar beter alleen blijven. Ze hebben allemaal rotervaringen en ook ik heb helaas al een huwelijk achter de rug. Maar helemaal alleen? Nee joh, dat kan ik niet! Ik heb in ieder geval een kerel nodig om aan mijn trekken te komen. Want naarmate ik ouder word, heb ik steeds meer zin in sex. En zonder man kom ik dan nergens!
Vrouw Loizie zoekt jongen
Val2222 (47)
★★★★☆
Als je echt belangstelling hebt hoor ik jou graag, maar voor een one-night stand bedank ik.
Moeder Val2222 zoekt jongen
Pogingwagen (49)
★★★★☆
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Fabbieen (49)
★★★★★
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Saske
★★★★★★★★★☆
Zijn hier handige mannen die de olie van mijn auto kunnen vervangen? Ik kan je niet met geld betalen, maar wel op een andere manier, als je dat OK vindt...
Auto reparatie (Klus van 2 uur)
Jeltsje
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is een grote puinhoop en moet dringend onder handen genomen worden. Als jij mij komt helpen mag je mij na afloop zelf helemaal onder handen nemen... Deal?
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Alexia
★★★★★★★★★☆
Ik kan mijn kleren niet meer wassen, omdat mijn wasmachine kapot is. Wie hem gratis kan repareren zal ik een keertje lekker aftrekken, als je dat fijn vindt..
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Julie
★★★★★★★★★☆
Ik heb twee taarten nodig voor het feestje van mijn zoontje van 6. Wie kan die voor mij regelen en wie accepteert een beloning in natura? Ik bied je een blowjob aan...
Taarten bakken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten