Gratis Aanmelden

Dame Anne_Fleur zoekt man

Anne_Fleur (45)

Ben een veelzijdige vrouw, die nu op zoek is naar de romantiek die ik al een tijd niet meer heb mogen ervaren. Ben jij een romanticus, laat dan zeker een leuk berichtje bij mij achter. Je zult versteld staan van wat voor vrouw ik ben!

Maak contact met haar
  1. Naam: Anne_Fleur
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Rijswijk
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dame Anne_Fleur van 45 uit Rijswijk, Zuid-Holland zoekt man
Troelalala (49)
★★★★☆
Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :)
Milfje Troelalala zoekt dating
Vialia (47)
★★★★☆
Lianne aan deze kant, aangenaam kennis te maken. Na mijn scheiding in Flevoland gaan wonen en ik woon hier nog altijd met plezier. Maar de Brabantse nachten mis ik wel regelmatig.
Hete Vialia zoekt sex contact
Just_me (48)
★★★★★
Op zoek naar een leuke aardige en betrouwbare man met wie ik heel veel lol kan beleven. Ik ben dan misschien niet de jongste maar wel geil. Ben jij op zoek naar mij? Dan ben ik op zoek naar jou. Hopelijk hoor ik meer van je als het je aanspreekt.
Milfje Just Me zoekt contact
DesireD (47)
★★★★★
Ik denk dat ik best wel mannen aantrek als ze me zo zien. Helaas kan ik mijn vriend daar niet bij scharen hij vermaakt zich liever met zijn vrienden of auto's en heeft voor mij bijna geen tijd meer over!
Vrouw DesireD zoekt jongen
Olalale (47)
★★★★★
Altijd in voor een heerlijk heet sexafspraakje, jonger of ouder maakt voor mij niets uit, als je maar zin hebt. Het zou leuk zijn als je niet te ver weg woont maar dat is geen must. Ik houd wel van geschoren mannen vind ik wel zo fris.
Gescheiden Olalale zoekt relatie
Merea (49)
★★★★★
Mijn stoute schoenen hebben al veel te lang in de kast gestaan dus tijd om er eens werk van te maken. Sinds ik gescheiden ben ga ik niet meer op stap en heb ik niet echt meer genoten van de dingen die ik graag doe. Toch ben ik zeker dat die ene lieve man dit nu aan het lezen is en al zin heeft mij beter te leren kennen.
Moeder Merea zoekt neuk date
Elenoor
★★★★★★★★★☆
Degene die een grote Ikea kast voor mij in elkaar kan zetten en op de juiste plek kan zetten in mijn huis, mag een keer met mij vrijen.
Ikea meubel opbouwen (Klus van 2 uur)
Anneminke
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die parket kan leggen in twee kamers en die daarvoor niet met geld beloond wil worden, maar met een vrijpartij met mij. Wie o wie komt mij helpen?
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Martine
★★★★★★★★★★
Ik heb last van hoogtevrees en ik moet een lamp ophangen... Ik zoek dus iemand die mij daarbij kan helpen. Ik heb geen geld om je te betalen maar je mag en beetje met mij spelen.
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Beike
★★★★★★★★★☆
Ik wil in mijn badkamer behang hebben. Ik weet dat het een rotklus is, maar ik zal je in natura er voor betalen. Ik beid je mijn vagina en mijn anus aan.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten