Gratis Aanmelden

Milf Anny zoekt dating

Anny (43)

Mijn vriend is steeds de hort op en ik heb het idee dat hij vreemd gaat. Ik ga echt niet meer op hem wachten tot hij eens een keer naar me toe komt. Hij zoekt het maar uit en ik ga ook weer eens echt genieten van het leven! Te hopen is samen met jou!

Maak contact met haar
  1. Naam: Anny
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Oegstgeest
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Milf Anny van 43 uit Oegstgeest, Zuid-Holland zoekt dating
Lyara (48)
★★★★★
Trouw niet voor je veertig bent. Ik kan je één ding zeggen, dat advies klopt. Ik heb dat wel gedaan en zie hier, ik ben gescheiden. Of ik ooit nog ga trouwen, weet ik niet. Laten we elkaar eerst rustig leren kennen, dan zien we wel waar het schip strandt.
Gescheiden Lyara zoekt contact
Odeth (49)
★★★★☆
Ik ben al meer dan een jaar alleen inmiddels, na een zware scheiding had ik even helemaal nergens meer zin in. Maar ik voel me weer op en top en ook zin om een nieuwe man te ontmoeten! Eerst eens een gezellig etentje en dan zien wat ervan komt.
Dame Odeth zoekt contact
Lachebekje (48)
★★★★☆
Ik ben nu al een aantal jaar gescheiden, wel een aantal tussentijdse relaties gehad maar het werkte eigenlijk nooit echt, ik werd gewoon niet begrepen. Daarom ben ik opzoek naar een man die me wel begrijpt, iemand die luistert, hoort en me aanvoelt, iemand die eerlijk is en me met respect behandeld. Als het je leuk lijkt om kennis met mij te maken dan hoor ik het graag van je!
Hete Lachebekje zoekt sex
Gescheiden_endan (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding last van een flink sextekort, het wordt tijd daar iets aan te doen! Ben jij die potente vent die ik zoek?
Milfje Gescheiden E zoekt contact
Miessmies (49)
★★★★☆
Ben het alleen zijn meer dan zat..Ik wil weer genieten van het leven! Plezier voor twee dus doe je met me mee?
Milf Miessmies zoekt neuk date
Latexlove (49)
★★★★★
Wat denk jij van een beetje kinky sex en kinky kleding? Ik ben dol op latex, heb een heleboel speeltjes liggen oa handboeien of een zweepje, vrijwel alles is mogelijk als je er maar voor openstaat.
Geile Latexlove zoekt dating
Eline
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die een kraan kan installeren bij mij thuis en daar geen geld voor vraagt maar als beloning een potje wil vrijen met mij, alleenstaande jonge moeder.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Liecke
★★★★★★★★★★
Ik snap echt totaal niet hoe ik mijn webcam aan de praat krijg. Ik heb windows vista en krijg steeds een error. Wie kan mij helpen? Beloning is pijpbeurt met slikken.
Webcam installeren (Klus van half uur)
Leonoor
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm als gevolg van een operatie en ik moet mijn heggen snoeien van de gemeente! Ik ben bereid met mijn lichaam te betalen indien je het zo snel mogelijk komt doen.
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★☆
Ben op zoek naar een software techneut die wat programma\'s wil komen installeren en wat dingen wil opschonen op mijn PC. Ik ben zelf nogal onhandig daarmee, maar wel handig met andere dingen..
Software installeren (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten