Gratis Aanmelden

Hete Bassi zoekt relatie

Bassi (36)

Krijg jij me geil? Mijn man lukt het niet meer en ik ben een beetje bang dat het aan mij ligt. Als ik eerlijk ben, ik vind hem niet meer zo leuk maar na een tijd droog staan zou je van iedereen toch geil moeten worden? Wil jij eens proberen of je mij geil kunt krijgen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Bassi
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hete Bassi van 36 uit Utrecht, Utrecht zoekt relatie
Vialia (47)
★★★★☆
Lianne aan deze kant, aangenaam kennis te maken. Na mijn scheiding in Flevoland gaan wonen en ik woon hier nog altijd met plezier. Maar de Brabantse nachten mis ik wel regelmatig.
Hete Vialia zoekt sex contact
Noami (47)
★★★★☆
Zoekt gezellige en nette man om een fijne relatie mee aan te gaan. Ben een lange tijd gescheiden en wil eerst kijken of ik een serieuze nette man kan aantreffen.
Moeder Noami zoekt contact
Elsinaka (48)
★★★★☆
Geen enkele uitdaging ga ik uit de weg en van avontuur houd ik wel. Na de scheiding heb ik een sabbatical genomen en de wereld rond gereisd. Heel veel gezien en er achter gekomen dat ik niet als single door het leven wil gaan.
Milfje Elsinaka zoekt sexdate
Nizin (47)
★★★★☆
Iemand die wel van aanpakken weet, heb het niet zo op softies maar val op stoere dominante mannen, iemand die me de baas kan en waar ik niet overheen loop
Dame Nizin zoekt neuk date
Hetti (49)
★★★★☆
Naar het schijnt zijn hier heel leuke mannen en dat wil ik nu wel eens zien. Mijn vriendin heeft er toch een heel leuke vriend aan overgehouden. Zelf ben ik al een tijdje gescheiden en zou wel terug een man in mijn leven willen toelaten.
Geile Hetti zoekt man
lifeisforliving (48)
★★★★☆
Single lady, klaar voor een nieuwe liefde. Zelfstandig en ondernemend. Het begint met een date, daarom staat er geen relatie. Dat is iets wat zal moeten groeien, indien het klikt uiteraard ;-).
Gescheiden Lifeisforliv zoekt man
Gioia
★★★★★★★★★☆
Mijn woonkamer heeft een nieuw parket nodig en ik ben echt niet in staat dat zelf te doen, maar ik wil je wel een beloning in natura geven. Je mag alles met me doen...
Parket leggen (Klus van 4 uur)
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Celine
★★★★★★★★★☆
Die muur hier voor mij moet geschilderd worden en ik kan dara niet goed in. Kun jij mij helpen? Hij is 4,20 bij 2,50. In beige graag. Beloning is seks met mij.
Muur schilderen (Klus van 2 uur)
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten