Gratis Aanmelden

Rijpe Pinguinliefde zoekt dating

Pinguinliefde (68)

Hai ik zou graag een leuke gezellige humorvolle man willen ontmoeten. One night stands ga mijn deurtje maar voorbij. Ik ben meer van het lange werk.

Maak contact met haar
  1. Naam: Pinguinliefde
  2. Leeftijd: 68 Jaar
  3. Woonplaats: Tholen
  4. Provincie: Zeeland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Rijpe Pinguinliefde van 68 uit Tholen, Zeeland zoekt dating
NudistIsa (49)
★★★★★
Ik loop graag in mijn blote kont en geniet vooral in de zomer van het naakt strand. Hou jij er ook van en wil jij misschien een keer mee?
Geile NudistIsa zoekt dating
DesireD (47)
★★★★★
Ik denk dat ik best wel mannen aantrek als ze me zo zien. Helaas kan ik mijn vriend daar niet bij scharen hij vermaakt zich liever met zijn vrienden of auto's en heeft voor mij bijna geen tijd meer over!
Vrouw DesireD zoekt jongen
Tmaar (47)
★★★★★
Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?
Milfje Tmaar zoekt contact
Sissi (48)
★★★★★
De lange dagen en nachten alleen ben ik zat. Ik wil weer kunnen genieten, gezellige dineetjes bij kaarslicht, mooie strandwandelingen of romantisch voor de open haard liggen. Als ik hier iemand kan vinden waarmee ik dat samen kan doen, zou ik dat echt heel fijn vinden.
Hete Sissi zoekt man
Maalise (47)
★★★★★
Alleen serieuze mannen reageren graag, aan een one night stand ben ik niet op zoek, daarvoor pluk ik wel een man uit de kroeg als dat nodig is. Wil een relatie aangaan met een lieve man die een mooi karakter heeft.
Dame Maalise zoekt dating
Nettepret (48)
★★★★★
Werk zelf in de zorg en ben een warm, eerlijk en levendig persoon, geniet van fijne mensen om me heen.... Nu die leuke man nog :)
Hete Nettepret zoekt sexdate
Leuntje
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik kan mijn tuintje niet meer maaien. Dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en die daar een blowjob van mij in ruil voor wil krijgen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Hilligje
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die het behang uit mijn keuken weg kan halen, want ik wil er iets anders voor in de plaats doen. Ik heb geen geld, ik vergoed alleen in natura.
Behang weghalen (Klus van 3 uur)
Esmay
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn konijn voeren in het weekend? Maar een enkele keer. Je kunt via mijn tuin het hok bereiken. Ik laat je daarna met mijn borsten spelen bij wijze van vergoeding.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Adriaantje
★★★★★★★★★☆
Ik heb nogal wat onkruid in mijn tuin en ik heb last van mijn been, waardoor ik moeilijk kan staan, maar ik kan wel vrijen, mocht dat je interesseren bij wijze van beloning..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten