Gratis Aanmelden

Geile Kenjiii zoekt relatie

Kenjiii (40)

Welke man heeft er zin om kennis te maken met mij? Ik kan je vertellen dat ik een lief meisje bent, misschien een tikkeltje verlegen en ik ben het soort 'stille waters diepe gronden'. ;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: Kenjiii
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Tongeren
  4. Provincie: Vlaams-Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Geile Kenjiii van 40 uit Tongeren, Vlaams-Limburg zoekt relatie
Daisedais (48)
★★★★★
Nadat ik gescheiden ben, ben ik in een soort gemeenschap gaan wonen. Het bevalt me daar heel erg goed, altijd gezelschap, heel fijn is dat. Maar wat ik daar wel mis, is een flinke pot sex. Die heb ik al een tijdje niet gehad, dus als je je geroepen voelt een dame in nood te helpen, laat dan wat van je horen.
Hete Daisedais zoekt jongen
Val2222 (47)
★★★★☆
Als je echt belangstelling hebt hoor ik jou graag, maar voor een one-night stand bedank ik.
Moeder Val2222 zoekt jongen
Wennepen (48)
★★★★☆
Al over de veertig, maar nog een lekker ding hoor. Het huwelijk heeft me geen gelukkig mens gemaakt, dus dat doe ik maar niet meer. Neemt niet weg dat ijk nog wel kan genieten van een lekkere vrijpartij met een mooie man. Zullen we?
Mama Wennepen zoekt contact
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
Eliza11881 (47)
★★★★★
We worden er niet jonger op maar om nou geen seks meer te hebben, dat kan echt niet hoor. Daarom zoek ik zo snel mogelijk een lekkertje waar ik mee mag stoeien.
Milf Eliza11881 zoekt sexdate
Sweeting (49)
★★★★☆
Ben al een tijdje op zoek naar een leuke man. Liefst een normale, verzorgde man die begrijpt dat seks belangrijk is in het leven. Als je dus boven de 40 bent en geen zin meer in lekkere seks hebt hoef je niet te reageren.
Moeder Sweeting zoekt sex
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Jacolien
★★★★★★★★★☆
Alle loodgieters lijken opeens bezet en mijn CV moet nodig nagekeken en schoongemaakt worden. Ik heb het koud... Kan iemand dit voor mij komen doen? Zo snel mogelijk?
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Annegien
★★★★★★★★★★
Ik heb een raar schermpje op mijn computer, echt heel irritant. Ik krijg het niet weg. Wil jij het voor me oplossen? Ik geef je na afloop een handjob, als het gelukt is..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Jenske
★★★★★★★★★★
Mijn tuin is een grote wilde bende en moet echt opnieuw gedaan worden, maar tuinmannen zijn veel te duur, dus ik hoop iemand te vinden een betaling in natura accepeert...
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten