Gratis Aanmelden

Hete Bassi zoekt relatie

Bassi (36)

Krijg jij me geil? Mijn man lukt het niet meer en ik ben een beetje bang dat het aan mij ligt. Als ik eerlijk ben, ik vind hem niet meer zo leuk maar na een tijd droog staan zou je van iedereen toch geil moeten worden? Wil jij eens proberen of je mij geil kunt krijgen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Bassi
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Utrecht
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Hete Bassi van 36 uit Utrecht, Utrecht zoekt relatie
Just_sabina (49)
★★★★★
Heb nog een plekje in mijn bed vrij voor een leuke, lieve man die weet hoe die een dame moet laten genieten!
Rijpe Just Sabina zoekt man
Firefly (48)
★★★★★
Vind jij het spannend om te experimenteren met speeltjes, touwtjes en andere dingen? Gewoon een beetje spannender maken. Ik ben wel in voor een rollenspel, bondage en meer..
Vrouw Firefly zoekt sex
Nataliam (49)
★★★★★
Het is toch niet omdat ik geen jeugdige leeftijd meer heb dat ik niet meer mag verleiden en charmeren. Ik ga de uitdaging met je aan om te kijken hoelang jij er kan aan weerstaan.
Hete Nataliam zoekt jongen
Malindepol (49)
★★★★★
Ik heb er wel zin in om met jou een spelletje te spelen, ik doe me voor als arts en ben degene die jou op een intern onderzoek wil trakteren. Ik verdiep me graag in je holletje op voorwaarde dat je de mijne ook inspecteert maar dan wel met je harde piemel.
Milfje Malindepol zoekt jongen
Caroleine (47)
★★★★★
Kan natuurlijk vertellen over de periode na mijn scheiding maar die was gewoon zwaar. Dus dan zijn we al snel klaar toch? Ik ben hier meer om naar de toekomst te gaan kijken, ik weet niet of ik daarin namelijk alleen wil blijven.
Hete Caroleine zoekt man
Wannabeee (47)
★★★★☆
Ik ben alweer een tijdje gescheiden en ben ondertussen het alleen spelen wel heel erg beu aan het worden, mijn speeltjes daar heb ik nu wel even genoeg van, wil nu graag weer het echte werk, welke man heeft er zin in een lekkere seksdate en wie weet wel meer?
Hete Wannabeee zoekt sexdating
Brechtsje
★★★★★★★★★★
Ik zoek in de omgeving Utrecht een nieuwe woonruimte, als gevolg van een stuk gelopen relatie. De gouden tip belooon ik in natura. Een uur vrijen met mij.
Woonruimte gezocht (Klus van 1 uur)
Mahnoor
★★★★★★★★★☆
Ik heb op de grond in mijn keuken lelijke tegels en ik wil daar graag een vinyl vloer laten leggen, maar dat is te duur voor mij. Kunnen wij misschien iets regelen..?
Vinyl vloer leggen (Klus van 3 uur)
Diecke
★★★★★★★★★☆
Mijn terras is grijs-groen en moet dringned schoongemaakt worden. Ik kan echter niemand daar voor vinden. Als jij dat voor mij wilt don ben ik best bereid om je in natura te vergoeden..
Terras schoonmaken (Klus van 3 uur)
Alice
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een schilder die het plafond van mijn keuken kan witten.Ik zit nogal krap bij kas, dus ik kan je slechts uitbetalen door middel van seks..
Plafond schilderen (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten