Gratis Aanmelden

Moeder KikaKira zoekt sex contact

KikaKira (28)

Ik ben zo ongelofelijk toe aan een massage, en niet zomaar een massage, maar een heerlijke lange erotische massage. Wie is hier goed in, en wil zijn handen graag over mijn lichaam laten gaan?

Maak contact met haar
  1. Naam: KikaKira
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Amersfoort
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Mollig
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder KikaKira van 28 uit Amersfoort, Utrecht zoekt sex contact
LekkereWendy (49)
★★★★☆
Ik ben een warmbloedige vrouw die al een tijdlang single is. De scheiding heeft een flinke deuk opgeveerd in mijn ego en heb daarom niet naar andere mannen gekeken. Ik heb me herpakt, voel me sexy en vrouwelijk en wil een man vinden om de schade die ik heb geleden in te halen.
Geile LekkereWendy zoekt jongen
Tracie (48)
★★★★★
Wat zou ik graag weer eens echt willen trillen van genot, ik weet niet meer hoe dat voelt, zo lang is het al geleden. Ik ben veel avonden vrij dus van mij mag je snel komen.
Vrouw Tracie zoekt relatie
Sanlieze (47)
★★★★★
Ik heb iets met haarbanden, ik vind het gewoon heerlijk fijn om er een in te hebben. Ik hou ook van schilderen en dan is het weer fijn dat het haar niet in de weg zit.
Geile Sanlieze zoekt dating
Wandaw (47)
★★★★☆
Ik ben nog niet zo heel erg lang geleden gescheiden, en zoek hier dan geen vaste relatie, meer een lat relatie.
Moeder Wandaw zoekt sex
Marie_L (48)
★★★★★
Al jaren loop ik met een wens rond en dat is om eindelijk weer eens lief te hebben. Ik heb zoveel te geven, maar iedere keer stoot ik weer mijn neus. Is er dan werkelijk geen man te vinden die vol voor de liefde wil gaan?
Moeder Marie L zoekt contact
Marscha (47)
★★★★☆
Wie wilt met mij de wereld van de sm en de bondage in duiken? Ik heb er nog niet veel van mogen meemaken maar ik vind het geweldig. Ik voel me zowel dominant als onderdanig, dus een switch zoals ze dat noemen.
Hete Marscha zoekt sexdate
Detje
★★★★★★★★★★
Jij schildert voor mij een muur en als ik tevreden ben met het resultaat gaan we samen een douche nemen. Lijkt jou dat wat? Ik heb de verf, maar geen kwasten.
Muur schilderen (Klus van half uur)
Fennetje
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn iMac met mijn printer kan verbinden. Mij lukt het niet. Als vergoeding kun je je daarna even vermaken met mijn borsten. Alleen als het printen lukt!
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Rosalien
★★★★★★★★★☆
Als er iets is wat ik vies vind dan is dat wel een verstopte afvoer. Wie kan mij daar van af helpen? Is het dan OK dat ik mijn beha voor jou afdoe bij wijze van vergoeding?
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Annegien
★★★★★★★★★★
Ik heb een raar schermpje op mijn computer, echt heel irritant. Ik krijg het niet weg. Wil jij het voor me oplossen? Ik geef je na afloop een handjob, als het gelukt is..
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten