Gratis Aanmelden

Dame Woonmenuuit zoekt contact

Woonmenuuit (34)

Heel graag zou ik weer eens goed uitgewoond willen worden. Mijn vriend is niet zo gek op seks, als hij 1x in de maand seks heeft, vind hij het meer dan genoeg. Maar jemig, 3 of 4x op een dag is wat ik heel graag zou willen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Woonmenuuit
  2. Leeftijd: 34 Jaar
  3. Woonplaats: Zwijndrecht
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dame Woonmenuuit van 34 uit Zwijndrecht, Zuid-Holland zoekt contact
Opiene (47)
★★★★★
Single en heet en misschien vindt jij mij wel lekker.
Vrouw Opiene zoekt jongen
Zuster (48)
★★★★☆
Mag ik je heel diep kussen en kijken of ik je je adem kan ontnemen? Ik ben in het bezit van een reanimatie diploma en kan je wel weer helpen als het fout dreigt te gaan. Of mag ik verdrinken in jouw ogen?
Dame Zuster zoekt sexdate
Manuelaatje (49)
★★★★☆
Na een aantal rotjaren tijdens mijn huwelijk en een al even vervelende scheiding kan ik eindelijk aan mezelf gaan denken! Mijn nieuwe motto is, eerst genieten, daarna de rest, alleen lukt me dat niet in mijn eentje! Wie o wie?
Milfje Manuelaatje zoekt neuk date
Durfjehet (48)
★★★★☆
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
Meetta (47)
★★★★☆
Ook al ben ik wat ouder ik heb zeker nog mijn charmes, en die wil ik maar al te graag in de strijd gooien. Van wat voor een charme zou jij kunnen genieten? Ik in sexy lingerie op een kleedje voor de haard?
Gescheiden Meetta zoekt contact
Maaikemiss (48)
★★★★★
Mijn dromen heb ik laten varen, nu wil ik alleen nog maar leven in de realiteit en dan het liefste met een man die mij kan waarderen voor diegene die ik ben.
Geile Maaikemiss zoekt contact
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
Nette
★★★★★★★★★☆
Jonge maar onhandige vrouw zoekt handige man die mijn fietsband eens kan komen plakken. Als beloning mag je eens met mijn blote tietjes spelen.
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Lonne
★★★★★★★★★★
Mijn tuin heeft een grote beurt nodig en ik moet je toegeven... ik ook ;) Zou je het leuk vinden om me met beiden te helpen? Eerst de achtertuin en daarna mijn 'tuintje'?
Tuin harken (Klus van 3 uur)
Francien
★★★★★★★★★★
Ik woon in Groningen en mijn band is lek. Die moet gerepareerd worden. Als het je lukt mag je met mijn borsten spelen en misschien nog wel meer..
Fietsband plakken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten