Gratis Aanmelden

Gescheiden berti zoekt sex

berti (62)

Vriendelijk ben ik en iemand die altijd klaar staat voor anderen. Een pleaser heb ik ook weleens gehoord dat ik dat ben. Het klopt wel dat ik mijzelf wegcijfer. Zolang ik er geen problemen mee heb hoeft een ander zich daar ook niet druk om te maken. Na jaren weer single zijn wil ik weer een man die mij veel liefde geeft. Dat mis ik en vooral het overal alleen naar toe gaan, stuit mij steeds meer tegen de borst.

Maak contact met haar
  1. Naam: berti
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Woonplaats: Zwolle
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Gescheiden berti van 62 uit Zwolle, Overijssel zoekt sex
Pogingwagen (49)
★★★★☆
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Gwenda (49)
★★★★☆
Ik zal eerlijk zijn dit is niet de eerste site waar ik mijn geluk op beproef en ik zal jullie niet lastig vallen met allerlei dingen die je niet wil lezen. Ik ben gescheiden is een lang verhaal wil je niet weten anders moet je het vragen, Ik rook niet en hou wel van een wijntje op zijn tijd.
Mama Gwenda zoekt man
Lasinna (47)
★★★★★
Het leven lacht mij op alle fronten toe, een mooi huis, een baan waar ik van houd en een lieve hond die onvoorwaardelijk van mij houd. Het enige dat er nog ontbreekt aan mijn leven is een soumate.
Milfje Lasinna zoekt man
Marjorei (47)
★★★★★
Het zou je maar gebeuren, je man vind je te oud en wil van je scheiden. Nou mij is het gebeurt. Tja daar sta je dan buiten en alleen. Maar ik heb het leven weer opgepakt en nu zoekende naar een maatje die mij niet te oud vind.
Milfje Marjorei zoekt neuk date
Anneliene (49)
★★★★☆
Hallo voor alle leuke sexy mannen aan de andere kant. Ja ik ben geen 20 jarige topmodel maar daarom heb ik nog wel mijn sexy kanten en rondingen. Plus misschien wel iets meer ervaring. Ik ben helemaal gek op verschillende standjes eigenlijk, altijd een bal gehakt wil je toch ook niet eten?
Milf Anneliene zoekt sex contact
So_whatttt (47)
★★★★★
Een losbandige type, en ben wel in voor wat spannends, hou wel van een stevige aanpak, en iemand die weet wat die wil.
Rijpe So Whatttt zoekt jongen
Lisan
★★★★★★★★★☆
Ik betrek een nieuwe woning en er moeten enkele objecten zoals de wasmachine et droger verplaatst worden. Het is niet veel, maar wel zwaar werk. Ik beloon je er voor in natura.
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Lonneke
★★★★★★★★★★
Ik voel me een dom blondje, want ik kan niet eens een band plakken. Maar toch moet het gebeuren. Als jij het doet, wil je dan met mijn borsten spelen, als beloning?
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Stephanie
★★★★★★★★★★
Hoi hoi, ik ben op zoek naar een huiswerk begeleider voor mijn twee kinderen van 12 en 14 jaar. Ik vergoed je slechts in natura op regelmatige basis. Omgeving Zuid-Holland.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Cataleya
★★★★★★★★★★
Ik vertrouw garagisten niet meer, na enkele slechte ervaringen, maar mijn auto heeft wel degelijk een goede beurt nodig... net als ik... welke handyman wil me helpen?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten