Gratis Aanmelden

Geile Gewoonleuk zoekt man

Gewoonleuk (37)

Gewoon een leuke date is wat ik zoek, geen poespas maar echt gaan voor elkaar, wel in alle discretie natuurlijk. Het liefst zoek ik een man die net als ik getrouwd is.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gewoonleuk
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Tilburg
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Geile Gewoonleuk van 37 uit Tilburg, Noord-Brabant zoekt man
Durfjehet (48)
★★★★★
In mijn leven ben ik heel vaak slecht behandeld door mijn exen, te vaak was ik niet in staat geweest om voor mezelf op te komen, hierdoor heb ik toch wel enige schade opgelopen. Durf niet snel een serieuze relatie aan te gaan en heb heel wat bedpartners gehad, puur om het feit dat ik gewoon bang was om weer slecht behandeld te worden. Wat ik hier zoek is iemand die me neemt zoals ik ben, accepteert dat ik een rugzak heb, en houd van samen genieten. Ik vind het heel belangrijk dat we vooraf alles duidelijk afspreken, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en achteraf niet voor verassingen komen te staan.
Dame Durfjehet zoekt neuk date
Tmaar (47)
★★★★★
Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ik heb nog maar 1 man gehad in mijn leven waar ik nu van ben gescheiden. Ik wil nu wel eens aan een andere vrucht proeven. Ben jij die vrucht waar ik aan mag proeven?
Milfje Tmaar zoekt contact
Dydey (49)
★★★★☆
Zon zee strand dan weet je toch eigenlijk al wat er ontbreekt. Buiten een hele mooie man aan mijn zijde natuurlijk.
Gescheiden Dydey zoekt sexdating
Tederheid (47)
★★★★☆
ik wil graag eens met iemand een erotisch avontuur hebben, voornamelijk tedere seks vind ik zo lekker en kan ik erg van genieten. Als jij denkt dat je met mij dat waar kan maken, aarzel dan niet en help mijn verlangens onder bedwang te krijgen.
Dame Tederheid zoekt relatie
XxKikixX (49)
★★★★☆
Hallo lieve mannen! Ik ben een zorgzaam type, maar dat wil nog niet zeggen dat ik geen beest in bed kan zijn! Ik hou er van als mannen mij intens kunnen verwennen in bed. Ben jij die leuke man die mij een intens lekkere nacht kan bezorgen?
Hete XxKikixX zoekt dating
Dalhia (49)
★★★★☆
Mijn allerbeste vriend is mijn bed en hier wil ik graag verandering in brengen, graag zou ik mijn bed delen met iemand. Mijn grootste hobby is zwemmen en achtbanen, ik hou van de snelheid en in het water kan je alles wat je op het land niet kan. Zijn dit die dingen die jou ook aanspreken dan kunnen we misschien een keer samen in de achtbaan en de dag afsluiten in mijn bed.
Gescheiden Dalhia zoekt man
Lieke
★★★★★★★★★★
Dit is wat ik je kan bieden in ruil voor een muur van 2m50 bij 3m die helemaal gestuced moet worden. Geen idee hoe lang dat duurt, maar als het klaar is ben ik even helemaal van jou ;)
Stuccen (Klus van 2 uur)
Bibiche
★★★★★★★★★★
De storm heeft een dikke tak half afgebroken en die bungelt nu in mijn tuin. Wie kan hem afzagen? Dan mag je daarna even met mijn borsten komen spelen, als je wil
Tak afzagen (Klus van half uur)
Elcke
★★★★★★★★★☆
Mijn werkster is ziek en ik zoek iemand die mijn huis wil stofzuigen. Het leek me leuk om een keer niet met geld te betalen, maar met iets veel originelers... Wat denk je?
Stofzuigen (Klus van 2 uur)
Elsemiek
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid om op mijn knieën voor jou te gaan als het je lukt om vaatwasser te maken. Elke keer stopt het programma en hoor ik vreemd geluid. Het is een ingebouwde van Bosch.
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten