Gratis Aanmelden

Vrouw Weveltje zoekt jongen

Weveltje (32)

Hoihoi! Ik zag dit en ik dacht: Yes dit is het! Haha, hopelijk heb ik juist gedacht? Ik kijk ernaar uit om aangesproken te worden. Nieuwe mensen leren kennen is altijd leuk!

Maak contact met haar
  1. Naam: Weveltje
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Huizen
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Ja
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrouw Weveltje van 32 uit Huizen, Noord-Holland zoekt jongen
Lisette689 (48)
★★★★☆
Gedaan met zielig doen, ik stort me gewoon weer op de datingmarkt! Hier ben ik dan, Lisette, blond, ambitieus en vol levensgenot. Samen met jou wil ik gewoon lekkere fun hebben, ons vermaken en wie weet wat er verder nog allemaal van komt. Interesse om mee in dit avontuur te stappen?
Dame Lisette689 zoekt sex contact
JessyYahoe (47)
★★★★★
Samen een gezellig avondje doorbrengen als je mij wel ziet zitten en ik je leuk vind lijkt me heerlijk. Al een tijdje heb ik geen afspraakje gehad en kijk echt uit naar je fijne gezelschap.
Hete JessyYahoe zoekt dating
Heaveny (48)
★★★★☆
De hemel, och je hoort toch verhalen van mensen die door seks in een zevende hemel zijn gekomen. Ik moet eerlijk zijn maar dat heb ik nog nooit mee gemaakt. Heb ik dan nooit een goede minnaar gehad of zou het aan mij liggen.
Dame Heaveny zoekt sex
lifeisforliving (48)
★★★★★
Single lady, klaar voor een nieuwe liefde. Zelfstandig en ondernemend. Het begint met een date, daarom staat er geen relatie. Dat is iets wat zal moeten groeien, indien het klikt uiteraard ;-).
Gescheiden Lifeisforliv zoekt man
DesireD (47)
★★★★★
Ik denk dat ik best wel mannen aantrek als ze me zo zien. Helaas kan ik mijn vriend daar niet bij scharen hij vermaakt zich liever met zijn vrienden of auto's en heeft voor mij bijna geen tijd meer over!
Vrouw DesireD zoekt jongen
Pogingwagen (49)
★★★★★
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Jannetje
★★★★★★★★★☆
Ik krijg mijn oven niet meer schoon. Alles is aangekoekt. Wie kan mij helpen? Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om een betaling in natura te doen. Ook voor mijn plezier..
Oven schoonmaken (Klus van 2 uur)
Dieuwertje
★★★★★★★★★★
Ik heb een open haard die een flinke beurt kan gebruiken en toevallig kan ik zelf ook wel weer eens een grote beurt gebruiken... Kom jij beiden doen? Eerst de haard, dan ik...
Kachel schoonmaken (Klus van 2 uur)
Angelieke
★★★★★★★★★☆
Heren, mijn vaatwasser is stuk en een professionele reparaie is te duur voor mij. Wie kan mij helpen en wie accepteert een vergoeding in natura? Alleen als het werkt!
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten