Gratis Aanmelden

Hete Lindsey zoekt man

Lindsey (29)

Hier moet vast wel een leuke man zijn die het goede in mij ziet, ik ben een lieve, rustige vrouw maar ik hou ook zeker van humor!

Maak contact met haar
  1. Naam: Lindsey
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Lier
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Donkerblond
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Hete Lindsey van 29 uit Lier, Antwerpen zoekt man
Nelnieuw (48)
★★★★★
Ik ben een gevoelige vrouw die direct aanvoelt of iemand het meent wat hij zegt. Al een tijdlang ben ik alleen, kinderen heb ik niet en kijk vol verwachting uit naar de man die mij een leuke vrouw vind.
Mama Nelnieuw zoekt neuk date
Fabbieen (49)
★★★★★
Gescheiden, moeder van 3 en werkzaam in de voedingssector. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan knutselen, naaien, terrasjes en uit eten gaan, koken en bakken en optrekken met de kinderen. Ik heb een eigen huisje met een aantal diertjes. Ik zoek hier iets serieus en vast. Ik ben hier ingeschreven omdat een vriendin van mij hier haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Geen idee of het voor mij ook zo'n vaart zal lopen, maar ik waag mijn kans!
Vrouw Fabbieen zoekt sex contact
Lin40 (48)
★★★★☆
ben al een behoorlijke tijd alleen nu, de kinderen zijn uit huis en heb al jaren geen passie en liefde meer gekend. Heb erg veel ellende meegemaakt waardoor ik niet in liefde meer geloof of er in ieder geval op dit moment niet aan toe ben.
Milf Lin40 zoekt neuk date
Nizin (47)
★★★★☆
Iemand die wel van aanpakken weet, heb het niet zo op softies maar val op stoere dominante mannen, iemand die me de baas kan en waar ik niet overheen loop
Dame Nizin zoekt neuk date
KuppieD (49)
★★★★★
Ik zou het heel vervelend vinden wanneer je alleen maar interesse zou hebben in mijn D cup. Ik heb namelijk heel veel meer te bieden als het op het gebied van sex komt.
Hete KuppieD zoekt sex
Payni (48)
★★★★★
Ik ben gek op shoppen en ik ben regelmatig in een andere stad te vinden om de mooiste pareltjes te vinden.
Milfje Payni zoekt dating
Lonneke
★★★★★★★★★★
Ik voel me een dom blondje, want ik kan niet eens een band plakken. Maar toch moet het gebeuren. Als jij het doet, wil je dan met mijn borsten spelen, als beloning?
Fietsband plakken (Klus van half uur)
Aily
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn administratie op orde kan brengen. Ik heb helaas geen geld voor boekhouder, dus ik kan je alleen maar in natura betalen. All the way
Administratie doen (Klus van 3 uur)
Linne
★★★★★★★★★☆
Hallo allemaal, ik heb een nieuwe woonkamer set gekocht en geen geld voor het transport ervan... Alles wacht op me in een magazijn. Ik heb dus hulp nodig en ik betaal je in natura.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten