Gratis Aanmelden

Mama Montenegro zoekt jongen

Montenegro (30)

Hallo! Als je een travellady zoekt dan ben ik je vrouw. Ik heb zowat heel de wereld gezien denk ik. Ik zoek een maatje die eens meegaat om de eenzame nachten in de hotels spannender te maken.

Maak contact met haar
  1. Naam: Montenegro
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Turnhout
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Mama Montenegro van 30 uit Turnhout, Antwerpen zoekt jongen
Gynnie (49)
★★★★☆
Ben nog al onzeker geworden na wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen jaren. Ik weet het als je naar mijn foto's kijkt lijkt het niet zo maar diep van binnen ben ik vaak onzeker. Dus ik zoek een leuk persoon die eens iets wil ondernemen.
Mama Gynnie zoekt contact
KirstenEenzaam (47)
★★★★★
Mijn dochter heeft het ouderlijk nest verlaten, ik zit weer moederziel alleen in mijn huisje. In mijn huisje is plaats voor een man, ik ben er weer aan toe om mijn huis en hart open te stellen voor een man.
Milfje KirstenEenza zoekt jongen
Bsyl (49)
★★★★☆
ik zoek naar iets leuks en gezelligs. Ben jij een leuke man die zin heeft om samen met mij wat gezelligs te gaan doen?
Rijpe Bsyl zoekt contact
Golinda (49)
★★★★★
Ik geniet al een tijdje van mijn vrijheid en voel mij daar zeker niet slecht door. Ergens is er toch iets wat ik mis maar wat dat is mag je zelf proberen achter te komen door mij heel snel te contacteren.
Dame Golinda zoekt dating
Dahliscia (48)
★★★★★
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Iriseeve (47)
★★★★★
Uitgaan en een filmpje kijken dan ben ik in mijn nopjes :D Toch altijd alleen kijken gaat snel vervelen, dus schuif jij binnenkort bij mij aan op de bank?
Dame Iriseeve zoekt sexdate
Elenoor
★★★★★★★★★★
Ik ben per direct op zoek naar een stucadoor voor een complete kamer van 4m2. Ik heb het financieel helaas een beetje moeilijk op dit moment dus ik vergoed je slechts in natura.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Milou
★★★★★★★★★☆
Hi, ik heb een paar dressings op het oog bij Ikea en geen mogelijkheid om die te transporteren en op te bouwen... Ik ben nogal onhandig, maar niet in bed... snap je?
Ikea meubel opbouwen (Klus van 4 uur)
Gerrianne
★★★★★★★★★★
Wie kan er drie keer eten komen geven aan mijn katten? Als beloning mag je een keer uitgebreid met mijn borsten spelen. Alleen serieuze heren die ook in de buurt wonen.
Huisdier verzorgen (Klus van half uur)
Tanneke
★★★★★★★★★★
Wij zijn een bi/lesbisch koppel en we zoeken iemand die voor onze hond kan zorgen voor een weekje. We willen je graag belonen met een triootje na afloop van onze vakantie.
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten