Gratis Aanmelden

Gescheiden Norvin zoekt jongen

Norvin (49)

Volgens mij begint de rust eindelijk ook bij mij te komen. Ik geef het toe, ik heb heel ruig geleefd. Ik heb veel dingen gedaan, waar anderen niet aan moeten denken. Ik heb nergens spijt van, maar ik wil het nu wel rustiger aan gaan doen. En daar heb ik een rustige man bij nodig. Bij wie ik kalm word en me geborgen voel. Waar ik geen gekke dingen hoef te doen. Gewoon rustig aan ouder worden. Fijn toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Norvin
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Het Hogeland
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-165 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Gescheiden Norvin van 49 uit Het Hogeland, Groningen zoekt jongen
Golinda (49)
★★★★★
Ik geniet al een tijdje van mijn vrijheid en voel mij daar zeker niet slecht door. Ergens is er toch iets wat ik mis maar wat dat is mag je zelf proberen achter te komen door mij heel snel te contacteren.
Dame Golinda zoekt dating
Pogingwagen (49)
★★★★☆
Iedereen herkent het gevoel van alleen zijn wel eens, samen uit eten of eens naar de film kan zo leuk zijn. Nu kan ik dat uiteraard ook wel een keer doen, maar in je eentje is niks aan, dat geldt voor de meesten denk ik.
Milf Pogingwagen zoekt man
Dahliscia (48)
★★★★★
Lekker snoepje zoekt een leuke man voor een opwindend avontuur. Ben wel benieuwd wat jou avontuur gaat worden, en jij die van mij? Zal een tip geven, massage.
Rijpe Dahliscia zoekt jongen
Carolyna (48)
★★★★★
Ik ben al een tijdje gescheiden maar kan het alleen zijn niet gewoon worden. Die leegte vind ik verschrikkelijk en zou best iemand om mij heen willen. Een gezellig glaasje drinken en eens een goed gesprek.
Gescheiden Carolyna zoekt neuk date
Violette (49)
★★★★☆
Echt veel wensen heb ik niet maar ik wil er wel een gezellige tijd van maken met elkaar en ik ben niet op zoek naar een eendagsvlieg maar iemand om vaker iets meet te gaan doen. Uiterlijk is niet het belangrijkste, een goed karakter wel.
Geile Violette zoekt neuk date
Freakje (48)
★★★★★
Elke vrouw heeft wel een wel een spannende kant alleen moet je wel de juiste persoon zijn om dat naar boven brengen. Is er hier een man die mijn spannende kant wel wil leren kennen en verder wil uitdiepen, ik ben voor veel in en er is veel bespreekbaar.
Vrouw Freakje zoekt dating
Stacey
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een grote houten kast naar de schuur te verplaatsen? Lukt me nooit in mijn eentje. Ik betaal met een complete blowjob, is dat een deal?
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb een lek in mijn keuken en ik heb geen idee hoe ik dit moet repareren. Is hier iemand die met zo snel mogelijk kan helpen? Ik betaal in natura...
Lek repareren (Klus van half uur)
Wyke
★★★★★★★★★☆
Mijn hond heeft een groot gat gemaakt in een van mijn muren en ik vind de offertes echt te duur. Ik vind het echter geen probleem in de klus in natura te vergoeden..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
Stacy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een kapotte wasmachine en ook al heel lang geen goede sex meer gehad. Als we dat nu eens konden combineren? Stuur je me even een fotootje van je?
Wasmachine repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten