Gratis Aanmelden

Rijpe Ledy zoekt relatie

Ledy (43)

Mijn vriendin en ik hebben het leuk samen. We wonen sinds kort in één huis en ook dat is heel leuk. Maar ik mis het om af en toe met een man samen te zijn. Ik heb haar dat niet verteld, ze zou het niet begrijpen. Dus dat moet ik stiekem doen. Is er een man die me af en toe wil verwennen?

Maak contact met haar
  1. Naam: Ledy
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Midden-Groningen
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Rijpe Ledy van 43 uit Midden-Groningen, Groningen zoekt relatie
Ingridjuh (48)
★★★★☆
Ik heb een goede baan en een leuke huisje en een hechte vriendenkring, mijn leven is bijna compleet, maar dat ene ontbreekt nog in mijn leven, en dat is een leuke man waarmee ik het kan delen. Want als ik s avonds thuis ben zou ik wel graag tegen een lekkere man op willen kruipen en samen ontspannen op de bank willen zitten.
Milfje Ingridjuh zoekt sex
Stephaniezzz (47)
★★★★★
Geile vrouw die weet dat er vele geile mannen los rondlopen zou er graag eentje willen vangen die een aantal van mijn wensen werkelijkheid wil laten worden.
Milfje Stephaniezzz zoekt sexdate
Ingkie (49)
★★★★☆
Hou ervan om te dienen, te doen wat jij me zegt dat ik moet doen. Heb ervaring met sm maar wil mijn horizon toch graag uitbreiden, wil nieuwe dingen proberen en heel ver gaan. Er zijn natuurlijk nog wel heel veel meer dingen die ik graag is wil doen, maar die vertel ik je graag privé.
Gescheiden Ingkie zoekt dating
MilFMayke (49)
★★★★☆
Mijn man was enorm op mij uit gekeken en daar heb ik een enorme knauw van gekregen. Ik merk de laatste tijd wel dat ik nog steeds aardig in de markt lig en daar maak ik driftig gebruik van na tien jaar een seksloos huwelijk te hebben gehad.
Milf MilFMayke zoekt contact
Paaalic (48)
★★★★☆
Ik ben welgesteld. Ik ben gescheiden van een rijke man en die heeft mij goed achtergelaten. Ik kom dus wat dat betreft niets te kort. Waar ik wel aan tekort kom is de intimiteit en de sex met een man. Ik heb alle ruimte die je wilt hier.
Geile Paaalic zoekt man
nicj (49)
★★★★☆
Sinds mijn scheiding ben ik maar 3 keer met een man naar bed geweest en dat is behoorlijk weinig voor die 2 jaar. Ik speel graag met mezelf maar ik verlang naar een echte man van vlees en bloed.
Dame Nicj zoekt sex
Leonoor
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm als gevolg van een operatie en ik moet mijn heggen snoeien van de gemeente! Ik ben bereid met mijn lichaam te betalen indien je het zo snel mogelijk komt doen.
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Liecke
★★★★★★★★★☆
Als gevolg van een klein ongelukje zit er een gat in mijn muur dat gedicht moet worden, want het is een huurwoning. Wie me helpt, mag lekker met mijn borsten spelen.
Beschadigde muur herstellen (Klus van half uur)
Eleonora
★★★★★★★★★★
Ik ben allergisch voor as, maar mijn kachel moet schoongemaakt worden. Dus als iemand mij daarmee kan helpen wil ik je wel een keertje lekker aftrekken..
Kachel schoonmaken (Klus van half uur)
Lauke
★★★★★★★★★☆
Beetje lullig om het hier te posten, maar ik heb hulp nodig om mijn droger naar de overloop te tillen. Ik laat je daarna met mijn blote borsten spelen als beloning.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
© 2024 Straks Daten