Gratis Aanmelden

Mama Vvivian zoekt dating

Vvivian (43)

Ik ben altijd bezig geweest met mezelf en met de kinderen. Ik mis heel erg iemand waar ik mijn leven mee kan delen. Ben jij die romantische man waar ik al een tijd naar opzoek ben en die er ook voor mij wil zijn?

Maak contact met haar
  1. Naam: Vvivian
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Heerenveen
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Normaal
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Mama Vvivian van 43 uit Heerenveen, Friesland zoekt dating
Bella_Ariella (47)
★★★★☆
Het zou toch echt wel enorm fijn zijn, wanneer een man echt voor mij zou gaan en ik er niet na een jaren lange relatie achter hoef te komen, dat ik er een van velen was.
Hete Bella Ariell zoekt jongen
alicia0ohoh (48)
★★★★☆
Nou, en daar zit je dan ineens en stukje over jezelf te schrijven waar je ook nog eens leuk over moet komen en dat dan in een paar zinnen! Ik ben Alicia, ben meestal vrolijk, hou van de zon strand vakanties en lekker genieten van een glas wijn op een terras. Ik ben nu 3 jaar gescheiden heb twee leuke dochters, en een leuke baan en een leuk huisje, nu no g een man in mijn leven waar ik wat leuks mee kan doen. :-)
Gescheiden Alicia0ohoh zoekt neuk date
JessyYahoe (47)
★★★★★
Samen een gezellig avondje doorbrengen als je mij wel ziet zitten en ik je leuk vind lijkt me heerlijk. Al een tijdje heb ik geen afspraakje gehad en kijk echt uit naar je fijne gezelschap.
Hete JessyYahoe zoekt dating
Dianazoektje (48)
★★★★★
Ze zeggen ook wel de kleding maakt de vrouw, maar nu zou ik mij dolgraag weer een keer vrouw willen voelen.
Geile Dianazoektje zoekt sex
Salit (47)
★★★★★
Gewoon een keer een spannende date gezocht.
Vrouw Salit zoekt sexdate
Kiora (47)
★★★★☆
Ik ben dol op romantiek en de man die ik zoek is dat ook. Samen dineren bij kaarslicht, de haard aan en samen op de bank een romantische film kijken. Ik zou willen dat ik nu al in je armen op de bank zou liggen.
Moeder Kiora zoekt sex contact
Elcke
★★★★★★★★★☆
Ik ben een echte nitwit wat betreft techniek en ik heb nu eindelijk een echte smrt TV gekocht, maar ik krijg geen beeld. Ik ontvang niets. Wie kan mij helpen, in ruil voor seks?
TV Programmeren (Klus van 2 uur)
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Cisca
★★★★★★★★★☆
Zie je die muur achter mij? Die mag wel eens geschilderd worden, vind je niet? Ik ben zelf echter niet zo goed in schilderen, maar andere dingen kan ik wel goed... Begrijp je..?
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Ellinoor
★★★★★★★★★★
Ik heb een terras van 21m2 wat bedekt is onder een laag vuil die ik zomaar niet weg krijg. Mijn vraag is of iemand me daarbij kan helpen in ruil voor een vrijpartij na afloop.
Terras schoonmaken (Klus van 2 uur)
© 2024 Straks Daten