Gratis Aanmelden

Gescheiden AafkeBos zoekt jongen

AafkeBos (59)

Waar moet ik beginnen. Ik weet niet eens waar dit gaat eindigen. Ik hou namelijk erg van lezen, schilderen, wandelen en Yoga en ik hoop jij natuurlijk ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: AafkeBos
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: Heerenveen
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 165-170 cm
  8. Postuur: Dik
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: HBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Gescheiden AafkeBos van 59 uit Heerenveen, Friesland zoekt jongen
Tirza (48)
★★★★★
Het lukt me maar niet om een man aan de haak te slaan, wel heb ik wat lovers gehad maar dat is niets geworden. Ik zal wel niet geschikt zijn voor een relatie dus nu wil ik een sex relatie met een lekkere kerel die mij alle hoeken van de kamer laat zien.
Vrouw Tirza zoekt relatie
Nirak1 (48)
★★★★★
Doe je niet anders voor dan dat jij bent maar wees jezelf.. Dat is mijn motto!! Ik zoek een man die net als ik op zoek is naar spanning en plezier en geen masker op zet want ik kijk daar zo doorheen. We zien vanzelf wel of er een klik is, zo niet gaan wij allebei weer onze eigen weg.
Dame Nirak1 zoekt sex
Troelalala (49)
★★★★☆
Gewoon een gezellig wijf die opzoek is naar een gezellige vent, meer niet :)
Milfje Troelalala zoekt dating
2voor1 (48)
★★★★★
Hallo, misschien zoek ik jou, een niet drinkende man, niet direct sex gericht, ( niet alles tegelijk) , ik ben een rookster, geen drinker, en zoek een date om te kijken of het klikt, daarna zien we wel verder
Rijpe 2voor1 zoekt sex
XinaX (49)
★★★★★
Als je mij toch aan de rand van het zwembad ziet hangen wil je er toch naast komen? Gezellig wat kletsen, wat klieren in het water dus wat houdt je tegen?
Dame XinaX zoekt sexdate
Leukeanna (48)
★★★★★
Na mijn scheiding heb ik goed in een dip gezeten, ik had er zelfs professionele hulp bij nodig. Gelukkig heb ik deze rugzak van mij af kunnen gooien. Aan alles voel ik dat ik er aan toe ben om een nieuwe weg in te slaan. Welke weg dat gaat worden zie ik wel, als het maar leuk en gezellig is.
Mama Leukeanna zoekt neuk date
Vere
★★★★★★★★★★
Mijn grasmaaier is kapot en mijn tuin van 300m2 mag wel eens gemaaid worden. Kom jij dat voor me doen met jouw maaier? Nemen we daarna samen een bad... deal?
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Summer
★★★★★★★★★☆
Ik zou het heel fijn vinden als iemand mijn tuin eens onder handen zou willen nemen en ook het afval kan afvoeren. Ik pijp je daarna helemaal tot het einde.. Deal?
Tuin harken (Klus van 2 uur)
Dielke
★★★★★★★★★☆
Ik ben mijn spullen aan het inpakken om mijn ontrouwe man te verlaten en ik zoek nu hulp bij mijn verhuizing. Ik heb geen geld, maar ben bereid in natura te betalen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Cataleya
★★★★★★★★★★
Ik vertrouw garagisten niet meer, na enkele slechte ervaringen, maar mijn auto heeft wel degelijk een goede beurt nodig... net als ik... welke handyman wil me helpen?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
© 2024 Straks Daten