Gratis Aanmelden

Moeder Leslove zoekt jongen

Leslove (28)

Mijn kleine mannetje is me alles hoor, laat ik daar duidelijk over. Ik heb dus een zoontje, hij is nu bijna drie jaar en hij is de liefde van mijn leven. Maar ik wil nu toch wel weer wat meer dan alleen maar kleine kindjes om me heen en luiers verschonen. Ik snak naar een beetje mannelijke aandacht, want dat is echt al heel lang geleden...

Maak contact met haar
  1. Naam: Leslove
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Damme
  4. Provincie: West-vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-175 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Opleiding: MBO
  12. Piercings: Nee
  13. Tatoeages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Moeder Leslove van 28 uit Damme, West-vlaanderen zoekt jongen
Kitcho (32)
★★★★★
Weinig dames zullen zeggen dat ze gelukkig zijn omdat ze gescheiden zijn. Ik kan dit wel zeggen maar de details bespaar ik iedereen. Het enige wat ik mis is de lekkere seks. Ik hou van alle standjes en vooral ook als het iets extremer is.
Rijpe Kitcho zoekt sex contact
Chinlindi (36)
★★★★☆
Mijn relatie ging uit doordat we meer interesses hadden in dingen die de ander niet interessant vond. Ik vond het maar niets om elke avond voetbal te kijken of iedere vakantie thuis te blijven. Zou graag een man willen leren kennen die anders dan mijn ex in elkaar steekt, iemand die romantisch is en houd om er op uit te trekken.
Milf Chinlindi zoekt sex
Muurklimmen (34)
★★★★★
Graag ga ik naar de klim hal om helemaal hoog te klimmen, later wil ik het op de bergen proberen.
Rijpe Muurklimmen zoekt man
Liefpulpje (34)
★★★★★
Sinds mijn scheiding heb ik ergens wel een soort bindingsangst gekregen. Het is dus zeker niet mijn bedoeling om een relatie te zoeken. Ik sta ook al een tijdje droog en daar wil ik wel verandering in brengen. Heb jij behoefte aan seks en wil je een wilde nacht beleven dan weet je mij te vinden!
Milfje Liefpulpje zoekt sexdate
ChrissyCara (36)
★★★★★
Het geloof is de liefde is nog niet verdwenen, ook niet na een heel nare en vervelende scheiding. Hoop snel een lieve man te leren kennen die met mij een relatie wil aangaan.
Dame ChrissyCara zoekt sex contact
Carlizy (35)
★★★★☆
De man die ik wil vinden is de man waar ik elke minuut van de dag aan denk. Waar ik stapelverliefd op ben en die mijn hartje sneller doet kloppen. Hoop dat jij de vlinders in mijn buik wil wakker schudden.
Gescheiden Carlizy zoekt man
Inge
★★★★★★★★★☆
Mijn tuin is nogal verwilderd en mijn grasmaaier is kapot. Wie kan mijn tuin bijwerken in ruil voor een betaling in natura? Ik bied je mijn lichaam aan...
Gras maaien (Klus van 2 uur)
Keet
★★★★★★★★★☆
In mijn schuur is de afvoer van een wasbak verstopt en ik weet niet goed hoe ik dat moet oplossen. Als jij me kunt helpen mag je mijn blote borsten aanraken, zoenen en likken..
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
Joke
★★★★★★★★★☆
Kan iemand voor mijn kat zorgen voor twee weken? Je hoeft maar een paar keer langs te komen om eten te geven en water te verversen. Ik betaal je in natura met seks.
Huisdier verzorgen (Klus van 2 uur)
Anieke
★★★★★★★★★★
Mijn garage zit vol met oude troep waar ik graag van af wil. Het niet moeilijk, maar misschien wel zwaar. Daarom bied ter vergoeding een complete vrijpartij, met anaal..
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
© 2024 Straks Daten